Paraveterinairen

Lisanne van Herk

Als onderdeel van mijn opleiding Dier-management kon ik een keuze-module kiezen waarin ik de opleiding tot paraveterinair kon volgen. Bij deze opleiding hoorde natuurlijk ook een stage. Deze heb ik in de vestiging in Terneuzen gedaan. Begin 2017 heb ik dan mijn diploma mogen ontvangen, waarna ik in maart van dat jaar als paraveterinair mocht terugkeren bij de Ark.
Mijn interesse ligt het meest in het assisteren bij operaties. Zowel bij de voorbereiding, als tijdens de operatie. Verder is het ook erg afwisselend werk, geen één dag of patiënt is hetzelfde. Dit maakt het een extra leuk beroep.
Naast het werk ben ik nog steeds veel tussen de dieren te vinden. In mijn vrije tijd ga ik namelijk graag paardrijden en thuis heb ik een konijn, Eevee. Vaak komt ze heerlijk naast me liggen als ik thuis op de bank een film kijk of boek lees.

Werkzaam in:

.