Dierenkliniek de Ark is het juiste adres om uw huisdier te laten behandelen. Onze kundige artsen staan voor u klaar. U kunt bij ons altijd terecht voor advies en zorg van uw huisdier. Bekijk hier alle informatie over de behandeling van uw huisdier. 

Gezondheidscontrole

Regelmatige controle van uw huisdier kan problemen in een vroeg stadium aan het licht brengen waardoor de behandeling ervan meer succes heeft.

Vlooien

Iedereen kent ze, zwart-bruine beestjes die moeilijk te vangen zijn. Naast jeuk, kunnen vlooien ook andere ziektekiemen overbrengen zoals wormen en bacteriën.

Wormen

Elke hond en kat krijgt rond de geboorte spoelwormen. Dit gebeurt al in de baarmoeder bij de hond en daarna via de moedermelk bij pups en kittens.

Sterilisatie

Door uw huisdier te laten steriliseren voorkomt u dat uw huisdier (ongewenst) drachtig wordt, baarmoederproblemen of melkkliertumoren krijgt.

Castratie

Is uw huisdier dominant, loopt uw huisdier weg of wilt u geen nestje? Castratie is dan een goede keuze. Er zijn twee manieren waarop wij kunnen castreren.

Vaccinatie

Door het vaccineren of inenten van onze huisdieren zorgen we ervoor, dat een aantal vervelende virusziekten niet de kans krijgen, om de kop op te steken.

Kennisbank

Hond

Kat

Konijn

Cavia

Kip

Vogel

Lees hier meer over onze expertises

Naast de jaarlijkse gezondheidscontrole en het uitvoeren van routineoperaties, zoals castratie en sterilisatie, beschikken wij over diverse apparatuur zoals bloed- en urineanalyseapparatuur, röntgen en echoapparaat waardoor we snel kunnen handelen als uw dier ziek blijkt te zijn.