Kwaliteit

Kwaliteit

Het team van Dierenkliniek de Ark doet voortdurend zijn best om U en uw huisdier zo goed mogelijk te helpen. Er wordt continue gewerkt aan het handhaven en verbeteren van de kwaliteit van ons werk door gebruik te maken van modern, goed onderhouden apparatuur en onze kennis te verbeteren met regelmatige nascholing. Hiernaast wordt er streng gecontroleerd op o.a. de apotheekbeheer, hygiëne, afvalstromen, dossiervorming patiëntengegevens en privacywetgeving.

Geschiedenis

Dierenkliniek de Ark heeft vier vestigingen, een aan de rand van de wijk Mortiere in Middelburg,  een achter het ziekenhuis de Honte in Terneuzen, een in de wijk Paauwenburg in Vlissingen en een aan de Kanaalstraat in Oost-Souburg. De kliniek is een voortzetting van de vroegere Dierenartsenpraktijk Brink aan de Meanderlaan in Middelburg, Dierenkliniek Terneuzen (A.P Focker en A.P. Focker-de Feijter) en Dierenkliniek van der Wolf in Vlissingen. Wij behandelen uitsluitend gezelschapsdieren zoals honden, katten, konijnen en cavia’s en ook bijzondere dieren zoals vogels en reptielen.

Ons doel

Ons team staat altijd voor u klaar. Wij streven naar een optimale medische zorg voor de patiënt, gebaseerd op de laatste medische inzichten en technieken, waarbij de levenskwaliteit van de patiënt en de preventieve zorg voorop staan. Uiteraard staat het huisdier centraal, maar we hebben ook aandacht voor de eigenaar. Een heldere uitleg en goede communicatie vinden wij belangrijk, zodat u precies weet waar u aan toe bent en de juiste keuzes kunt maken. Nazorg maakt een wezenlijk onderdeel uit van onze service.