Verzekeringen

Het is mogelijk voor uw huisdier een ziektekostenverzekering af te sluiten. Als uw huisdier een ongeluk krijgt of onverwacht ernstig ziek wordt kunnen de kosten behoorlijk oplopen. Op zo’n moment bent u blij met een zorgverzekering, dan hoeft u niet meer te wikken en te wegen of u die dure behandeling wel of niet uit laat voeren. U doet het gewoon. Bijna alle medische kosten ten gevolge van een ongeval en/ of ziekte worden door de verzekering vergoed, een prettig gevoel.

Vergelijkbaar met de humane verzekeringen zijn er ook bij de verzekeringen voor dieren beperkingen en uitzonderingen. Deze staan duidelijk vermeld in de polisvoorwaarden zodat u vooraf weet wat u wel/ niet kunt verwachten met betrekking tot de vergoeding. Ons advies: laat u zich goed informeren.

De kosten van een verzekering zijn afhankelijk van de leeftijd en ras van uw dier, en welke dekking u kiest. Voor meer informatie kunt vrijblijvend een premieberekening maken of een offerte aanvragen of direct een polis afsluiten.

Reaal Dier & Zorg Verzekering heeft samen met Sterklinieken een speciaal aanbod! U ontvangt € 10,00 korting bij het afsluiten van een polis met onze kortingsbon. Deze bon is op de kliniek verkrijgbaar.

Kijk voor meer informatie op onderstaande banner:
algemeen

Heeft uw hond of kat al een Reaal Dier & Zorg verzekering? Dan kunt u online uw rekening declareren!
Klik hiervoor op onderstaande banner.
online_declarern