arrow_drop_up arrow_drop_down

Verzekeringen

Een ziektekostenverzekering voor uw huisdier?

Het is mogelijk voor uw huisdier een ziektekostenverzekering af te sluiten. Als uw huisdier een ongeluk krijgt of onverwacht ernstig ziek wordt kunnen de kosten behoorlijk oplopen. Op zo’n moment bent u blij met een zorgverzekering, dan hoeft u niet meer te wikken en te wegen of u die dure behandeling wel of niet uit laat voeren. U doet het gewoon. Bijna alle medische kosten ten gevolge van een ongeval en/ of ziekte worden door de verzekering vergoed, een prettig gevoel.

Hier leest u meer over verzekeringen.

Vergelijkbaar met de humane verzekeringen zijn er ook bij de verzekeringen voor dieren beperkingen en uitzonderingen. Deze staan duidelijk vermeld in de polisvoorwaarden zodat u vooraf weet wat u wel/ niet kunt verwachten met betrekking tot de vergoeding. Ons advies: laat u zich goed informeren.


De kosten van een verzekering zijn afhankelijk van de leeftijd en ras van uw dier, en welke dekking u kiest. Voor meer informatie kunt vrijblijvend een premieberekening maken of een offerte aanvragen of direct een polis afsluiten.


Verzekeringen vergelijken?

Voordat u een huisdieren verzekering afsluit is het raadzaam om

eerst een vergelijking te maken van huisdieren verzekeringen op basis van de beste dekking, prijs en voorwaarden, gekoppeld aan uw huisdier. Vergelijkdirect.com vergelijkt op een onafhankelijke en kwalitatieve manier huisdieren verzekeringen. Zij zijn in het bezit van een AFM-vergunning zodat zij volgens strikte richtlijnen verzekeringen mogen vergelijken.


Vergelijkdirect.com vergelijkt meer dan 25 huisdieren verzekeringen op basis van leeftijd, geslacht, ras en postcode. In de vergelijking kunt u vervolgens inhoudelijk vergelijken op basis van de dekkingen per verzekeraar. Op deze manier krijgt u de meest passende verzekering voor uw huisdier voor de laagst mogelijke premie.