Verzekeringen

Een ziektekostenverzekering voor uw huisdier?

Het is mogelijk voor uw huisdier een ziektekostenverzekering af te sluiten. Als uw huisdier een ongeluk krijgt of onverwacht ernstig ziek wordt kunnen de kosten behoorlijk oplopen. Op zo’n moment bent u blij met een zorgverzekering, dan hoeft u niet meer te wikken en te wegen of u die dure behandeling wel of niet uit laat voeren. U doet het gewoon. Bijna alle medische kosten ten gevolge van een ongeval en/ of ziekte worden door de verzekering vergoed, een prettig gevoel.

Vergelijkbaar met de humane verzekeringen zijn er ook bij de verzekeringen voor dieren beperkingen en uitzonderingen. Deze staan duidelijk vermeld in de polisvoorwaarden zodat u vooraf weet wat u wel/ niet kunt verwachten met betrekking tot de vergoeding. Ons advies: laat u zich goed informeren.


De kosten van een verzekering zijn afhankelijk van de leeftijd en ras van uw dier, en welke dekking u kiest. Voor meer informatie kunt vrijblijvend een premieberekening maken of een offerte aanvragen of direct een polis afsluiten.


 

Verzekeringen vergelijken?

Voordat u een huisdieren verzekering afsluit is het raadzaam om

eerst een vergelijking te maken van huisdieren verzekeringen op basis van de beste dekking, prijs en voorwaarden, gekoppeld aan uw huisdier. Op vergelijkdirect.com en/of huisdierenverzekering.nl kunt u de verschillende verzekeringen met elkaar vergelijken op basis van leeftijd, geslacht, ras en postcode. Vervolgens kunt u de  verzekeringen inhoudelijk vergelijken op basis van de dekkingen per verzekeraar. Op deze manier krijgt u de meest passende verzekering voor uw huisdier voor de laagst mogelijke premie.

Huisdierverzekering bij Figo

Figo biedt huisdierverzekeringen aan, niet alleen voor uw hond of kat, maar ook voor uw konijn of papegaai. 


Figo heeft ook de De Maand Gratis Verzekering voor pups en kittens. Dit is een laagdrempelige manier om kennis te maken met een huisdierenverzekering.
Voordelen van een Maand Gratis Verzekering:

  • Uw huisdier is per direct verzekerd tot € 3.000,-
  • Geen onverwacht hoge ziektekosten na een ongeluk of ziekte
  • U kunt de verzekering één maand lang gratis uitproberen
  • Na een maand loopt de verzekering af zonder verdere verplichtingen

Informeer op de praktijk naar De Maand Gratis Verzekering.

Huisdierverzekering bij Ohra

OHRA biedt een huisdierenverzekering die uw hond of kat verzekert tegen medisch noodzakelijke kosten. Op de website van OHRA vindt u meer informatie. Hier kunt u zelf de premie berekenen en sluit u de verzekering ook eenvoudig online af.  


Als u een huisdierenverzekering afsluit bij OHRA, krijgt u eenmalig € 10,- retour.
Vul uw gegevens is en vermeld  onze naam in het formulier. OHRA maakt daarna eenmalig € 10,- aan u over.