Dierenkliniek de Ark is een modern uitgeruste dierenkliniek met een jong en enthousiast team. U kunt bij ons altijd terecht voor advies en zorgen ervoor dat uw huisdier de beste zorg krijgt. 


Naast de jaarlijkse gezondheidscontrole en het uitvoeren van routineoperaties zoals castratie en sterilisatie beschikking wij over een goed uitgerust laboratorium waar wij o.a. bloed-en urineonderzoeken uitvoeren, digitale röntgen en een echoapparaat waardoor we snel kunnen handelen als uw dier ziek blijkt te zijn.


Elke vestiging heeft een volledig uitgeruste operatiekamer waar diverse ingrepen worden uitgevoerd. Buiten de steriele ruimtes worden o.a. de gebitsbehandelingen uitgevoerd.


Bij onze goed opgeleide assistentes kunt u terecht voor persoonlijke begeleiding van o.a. de behandeling van artrose, gewichtsverlies en suikerziekte. Ook is er een puppyprogramma waar u advies kunt vragen over de verzorging en opvoeding van uw pup.

Echografie

Het echografisch onderzoek wordt het meeste ingezet om aandoeningen van de buikholte of het hart te beoordelen...

Laparoscopie

Een kijkoperaties of laparoscopie betekent in de chirurgie de inspectie van de buikholte op een minimaal invasieve methode...

Tandheelkunde

Het gebit van uw huisdier heeft net zo als dat van ons verzorging nodig. Veel honden en katten hebben tandplaque en tandsteen..

Röntgenologie

Röntgenfoto’s worden gemaakt met behulp van röntgenstralen. Deze gaan dwars door het lichaam heen...

Orthopedie

Wij komen regelmatig afwijkingen en  ziekten van het steun- en bewegingsapparaat tegen ...

Oogheelkunde

Het oog is een ingewikkeld orgaan, een eenvoudige beschadiging kan soms ernstige gevolgen hebben..

Meer informatie?

Voor meer vragen over de behandelmogelijkheden neem gerust contact met ons op of maak een afspraak.