Paraveterinairen

Yolentha van Giesen

Sinds maart 2023 ben ik weer terug aan het werk bij Dierenkliniek de Ark. Ongeveer 12 jaar geleden ben ik begonnen bij, toen nog, Dierenkliniek van der Wolf, waarbij ik tijdens de overname bij de Ark terecht ben gekomen. Voor de liefde ben ik in 2018 verhuisd naar Rotterdam, waar ik mijn werk als paraveterinair met veel plezier heb doorgezet. Het mooie Zeeland bleef ik toch missen en daarom ben ik dit jaar samen met mijn vriend naar Middelburg verhuisd en ben ik heel blij dat ik weer deel uit mag van het gezellige team van de Ark.
Het allerleukste aan het werk vind ik de afwisseling. Je weet in de ochtend nooit hoe de dag eruit gaat zien en geen dag is hetzelfde.

In mijn vrije tijd houd ik erg van gezelligheid, met vrienden/familie op het terras of lekker uit eten doe ik graag. Maar ook zelf een hele dag in de keuken om uitgebreid te koken/taarten te bakken is favoriet. Daarnaast ben ik graag actief bezig, wandelen/hardlopen/paardrijden/naar de sportschool zijn dingen die ik allemaal leuk vind om te doen.

Werkzaam in: