Paraveterinairen

Wietske Boogert-Kampstra

Met mijn man en dochters woon ik op Zuid-Beveland. Naast het werk als paraveterinair geef ik turnles aan verschillende groepen meiden in de leeftijd van 4 tot 18 jaar.
Toen ik 3 jaar oud was en voor het eerst met mijn vader naar de dierenarts ging wist ik wat ik wilde worden. Als ik naar de dierenarts ging met 1 van mijn dieren zat ik als eerste in de wachtkamer, en ging ik als laatste de deur uit. Ik liet iedereen voorgaan zodat ik met alle diereigenaren kon praten. Toen de dierenarts dat merkte, mocht ik meekijken op de spreekkamer. Dit heeft mijn interesses nog groter gemaakt.

Na mijn middelbare school ben ik dan ook de opleiding tot paraveterinair gaan doen. In oktober 2010 ben ik begonnen bij Dierenkliniek de Ark. Het werk is uitdagend en veelzijdig. Van te voren weet je nooit hoe de dag gaat lopen.

Dit maakt het werk leuk en ga ik nog steeds met veel plezier naar het werk.