Paraveterinairen

Vera Wijkhuijs

Sinds augustus 2023 mag ik mij onderdeel van het team van Dierenkliniek de Ark noemen. Twee maanden daarvoor studeerde ik af als Internationaal Paraveterinair Dierenartsassistent. Ik was nog niet klaar om na mijn stage de Ark-Familie gedag te zeggen en solliciteerde op de positie die vrijkwam. Ik heb een voorliefde voor katten en wil mij dan ook de komende jaren verder scholen/verdiepen in Feline Medicine. Maar wees gerust uw hond, konijn of knaagdier zie/help ik ook graag. Daarnaast steek ik met plezier de handen uit de mouwen om de schaapsherder op het dorp te helpen. 

Twee jaar geleden won ik het vertrouwen van een zwerfkat, welke we tot Snorremans doopte. Het is iedere keer weer een verrassing hoe en wanneer hij thuiskomt, je haalt de kat van straat maar de zwever niet uit de kat, zullen we maar zeggen. Inmiddels is hij onmisbaar geworden in ons gezin en knuffelen we graag samen op de bank. 

Mijn vrije tijd spendeer ik met familie en vrienden, racend op mijn mountainbike, af en toe rijdend op de rug van een paard of lezend in een goed boek. En bij iedere mogelijkheid die ik heb ga ik graag solo op avontuur de (ongerepte) natuur in.