Paraveterinairen

Renate van Hout-Broekema

 Als kind zijnde was ik al weg van dieren. De keus om "iets" met dieren te gaan doen als ik later groot ben was al heeeeel vroeg gemaakt.

Vanaf 2004 ben ik werkzaam als assistente en in 2006 heb ik de papieren voor paraveterinair gehaald in Barneveld. Voordat ik bij de Ark kwam werken heb ik bij een praktijk in Wageningen gewerkt en in Goes, maar bij de Ark zit ik sinds 2013 helemaal op mijn plek. Het leukste aan het werk vind ik dat geen enkele dag hetzelfde is. Ook vind ik het erg leuk om niet alleen met de dieren bezig te zijn maar ook met de eigenaren... Het is enorm dankbaar werk. En het team waarmee we werken binnen de Ark maakt het extra leuk. Ook krijgen we alle vrijheid om ons te ontwikkelen en bijscholingen te volgen om steeds bij te blijven leren. Zo heb ik een afslankprogramma en een artroseprogramma op kunnen zetten binnen de praktijk waar ik erg trots op ben. 

Thuis lopen er uiteraard ook viervoeters rond. Een main coon kater (uit 2013) die luistert naar de naam NoNo en een knappe bruine labrador (uit 2017) met de naam Noxx. In mijn vrije tijd doe ik veel met Noxx; wandelen, hardlopen, steppen, behendigheid, g&g training, jachthondentraining... we vinden alles leuk! 

Ook ben ik sinds januari 2017 mama van Luke met wie ik er graag op uit trek, het is geweldig om samen de wereld te ontdekken!