Dierenartsen

Bart van der Baan

Sinds 2017 ben ik werkzaam bij Dierenkliniek de Ark. De studie diergeneeskunde deed ik in Utrecht, waar ik naast de studie ook een jaar in het bestuur gezeten heb van de Diergeneeskundige Studenten Kring, een studievereniging voor alle studenten die diergeneeskunde studeren. Van origine kom ik uit Huizen, maar voor de liefde ben ik naar het Zeeuwse gekomen na mijn studie.
Buiten het werk besteed ik mijn tijd in de sportschool of op het strand met mijn hond. Ook speel ik piano en saxofoon en als het even kan vind je mij hoog in de bergen op een snowboard of 40 meter diep in de zee aan het duiken.
Binnen de diergeneeskunde richt ik me vooral op de oogheelkunde. Hiervoor volg ik veel verschillende nascholingen en congressen omdat ik graag dieren wil helpen hun zicht te behouden en spoedeisende ingrepen ook binnen Zeeland mogelijk te maken.
Natuurlijk sta ik ook graag in de spreekkamer om de dieren met andere problemen te helpen.

Werkzaam in: