Dierenartsen

Anne-Marie van den Bogerd

In 2023 ben ik afgestudeerd als dierenarts aan de Universiteit Gent. Mijn afstudeerstage heb ik bij dierenkliniek De Ark gevolgd, en omdat het mij hier zo goed beviel ben ik hier direct weer teruggekeerd na het afstuderen. Al van jongs af aan hebben wij thuis konijnen gehad. Hier begon mijn liefde voor dieren. Maar buitenom dat ontkom je er als echte Zeeuwse niet aan om buiten ook allerlei andere dieren te spotten.

Naast mijn liefde voor dieren heb ik ook een creatieve uitlaatklep. Mijn andere grote passie is altijd al dansen geweest: ballet, modern, salsa, bachata,… Verder vind ik het ook erg fijn en rustgevend om mij te uiten op papier door te tekenen. Mijn overige vrije tijd spendeer ik het liefst met vrienden, familie of in de sportschool.

Binnen de praktijk ben ik voor alles te vinden en nog zoekende wat mij het beste ligt, want tot nu toe vind ik het allemaal even interessant.