Dierenartsen

Anne Focker-de Feijter

Vanaf een jonge leeftijd wist ik al dat ik dierenarts wilde worden, en heb gelukkig de mogelijkheid gekregen om de studie te volgen aan de Universiteit Utrecht. Mijn studietijd heb ik als een geweldige tijd ervaren. Na het afstuderen heb ik in verschillende klinieken gewerkt door het gehele land om uiteindelijk terug te keren naar Zeeland om samen met mijn man een kliniek te beginnen.

Naast mijn administratieve taken hou ik mij vooral bezig met het maken van echo’s en oogheelkundige zorg. Ook hou me ook bezig met de behandeling van de bijzondere dieren, zoals reptielen en vogels. Door het volgen van diverse bijscholingen hebben we inmiddels vrij veel kennis en ervaring opgedaan.

In mijn vrije tijd ben ik voornamelijk aan het genieten van onze drie kinderen. Een dagje naar het strand of fietsen langs de Westerschelde vind ik heerlijk. Ook gaan we met het gezin graag bij vrienden langs.