VetPlan®

Doet u mee met VetPlan® ?

VetPlan® is een speciaal abonnement voor honden, katten, konijnen en hun eigenaren. Voor een vast bedrag per maand krijgt uw huisdier de preventieve zorg die nodig is voor een lang en gezond leven. Zo worden eventuele gezondheidsrisico’s al in een vroeg stadium ontdekt. Naast de nodige vaccinaties en gezondheidschecks krijgt u met VetPlan® ook kortingen op behandelingen en producten. Kortom: alles wat nodig is om uw huisdier zo lang mogelijk gezond en gelukkig te houden!
VetPlan® is geen verzekering en biedt dus geen dekking als uw huisdier plotseling ziek wordt. Wilt u nooit voor onvoorziene kosten komen te staan? Dan heeft u, naast VetPlan®, een dierenverzekering nodig.

Voor VetPlan® betaalt u maandelijks een vast bedrag dat via een automatisch incasso van uw rekening wordt afgeschreven. Voor dit bedrag ontvangt uw huisdier een jaarlijkse vaccinatie, gezondheidscontroles, ontwormingsproducten en producten tegen vlooien en teken. VetPlan® bevat bovendien kortingen op voeding. Tijdens de controlemomenten krijgt u als eigenaar ook advies over hoe u zelf problemen en ziektes kunt voorkomen. Deze momenten zijn daarnaast geschikt om zelf vragen te stellen of zaken te bespreken waar u zich zorgen over maakt. VetPlan® bevat bovendien kortingen voor bepaalde onderzoeken, behandelingen en producten. Met VetPlan® zorgt u er samen met ons voor dat uw huisdier een zo lang mogelijk en gezond leven tegemoet gaat.
Aanmelden is eenvoudig. U vult de schriftelijke overeenkomst in en geeft die af in een van onze vestigingen. De eerste maandelijkse termijn betaalt u in de praktijk, daarna wordt het afgesproken bedrag maandelijks via de bank geïncasseerd. U kunt voor vragen of verdere uitleg ook terecht bij de medewerkers van de praktijk: zij geven u graag alle informatie.

Meer info?

Meer informatie over het Huisdieren ZorgPlan? Neem gerust contact met ons op.