Even voorstellen

logo ark

Geschiedenis

Dierenkliniek de Ark heeft drie vestigingen, een aan de rand van de wijk Mortiere in Middelburg, een achter het ziekenhuis de Honte in Terneuzen en een in de wijk Pauwenburg in Vlissingen. De kliniek is een voortzetting van de vroegere Dierenartsenpraktijk  Brink aan de Meanderlaan in Middelburg, Dierenkliniek van der Wolf in Vlissingen (vanaf 1 maart 2016) en Dierenkliniek Terneuzen. Wij behandelen uitsluitend gezelschapsdieren zoals honden, katten, konijnen en cavia’s en ook bijzondere dieren zoals reptielen en vogels.

Ons doel

Ons team staat altijd voor u klaar. Wij streven naar een optimale medische zorg voor de patiënt, gebaseerd op de laatste medische inzichten en technieken, waarbij de levenskwaliteit van de patiënt en de preventieve zorg voorop staan. Uiteraard staat het huisdier centraal, maar we hebben ook aandacht voor de eigenaar. Een heldere uitleg en goede communicatie vinden wij belangrijk, zodat u precies weet waar u aan toe bent en de juiste keuzes kunt maken. Nazorg maakt een wezenlijk onderdeel uit van onze service.

 Sterkliniek Dierenartsen BV

Wij vinden dat iedere branche naar een hoge kwaliteit dient te streven en dat deze kwaliteit herkenbaar moet zijn voor de consument.  Deze wordt door een onafhankelijke instantie getoetst.
Sterkliniek Dierenartsen BV is een organisatie waarvan de deelnemers moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen, zowel op het gebied van de diergeneeskundige patiëntenzorg als de cliëntenzorg. De organisatie zelf voldoet aan de kwaliteitsmanagementnorm ISO 9001:2015, de deelnemers moeten aan dezelfde norm of vergelijkbaar kunnen voldoen. Dit alles wordt gecontroleerd door Lloyd’s Register Quality Assurance.
Of het nu een keizersnede, gezondheidsonderzoek, botoperatie of behandeling van suikerziekte betreft, uw huisdier kan rekenen op een moderne en verantwoorde medische zorg en de maximale inzet van ons team.