Wat doen we?

logo ark

 

Dierenkliniek de Ark is een modern uitgeruste dierenkliniek met een jong en enthousiast team. U kunt bij ons altijd terecht voor advies en zorg van uw huisdier. Door het volgen van o.a. bijscholingen proberen wij onze kennis zo actueel mogelijk te houden en zo uw huisdier zo goed mogelijk te helpen.

Naast de jaarlijkse gezondheidscontrole en het uitvoeren van routineoperaties zoals castratie en sterilisatie beschikking wij over diverse apparatuur zoals bloed- en urine-analyseapparatuur, röntgen en echoapparaat waardoor we snel kunnen handelen als uw dier ziek blijkt te zijn.

Elke vestiging heeft een volledig uitgeruste operatiekamer waar diverse ingrepen worden uitgevoerd zoals castratie en sterilisaties, verwijdering van diktes en tumoren, knieoperaties (TTA techniek), beenpennen plaatsen, oogoperaties (o.a. entropion, cherry-eye) en BOS ingreep. Buiten de steriele ruimtes worden o.a. de gebitsbehandelingen uitgevoerd.

Bij onze goed opgeleide assistentes kunt u terecht voor persoonlijke begeleiding van o.a. de behandeling van artrose, gewichtsverlies en suikerziekte. Ook is er een puppyprogramma waar u advies kunt vragen over de verzorging en opvoeding van uw pup.

Verder worden er speciale therapieën op de kliniek uitgevoerd zoals de ACP-therapie en osteopathie voor patiënten met artrose.

Voor meer vragen over de behandelmogelijkheden neem gerust contact met ons op.