arrow_drop_up arrow_drop_down

Dierenartsen

Johanna Holleman

Na een studie van 6 jaar ben ik in 2013 afgestudeerd als dierenarts bij de faculteit Diergeneeskunde in Utrecht. Tijdens mijn opleiding heb ik al regelmatig meegelopen bij Dierenkliniek de Ark. Gelukkig kon ik als dierenarts ook bij ze aan de slag.

Zelf heb ik twee honden, Bengal & Cold. Bengal komt uit een Portugees asiel waar ik ben geweest voor een castratieproject. Het was niet de bedoeling om een hond mee terug naar huis te nemen, maar ze had mijn hart gestolen en ik kon haar echt niet meer achterlaten. Ze is best angstig voor mensen die ze niet kent. Daarom hebben we besloten Cold erbij te nemen. Cold is juist verschrikkelijk enthousiast en kan Bengal laten zien dat het helemaal niet nodig is bang te zijn. Dit gaat erg goed en ze zijn dan ook dikke maatjes! Ik vind het heerlijk om lange wandelingen met ze te maken, liefst ook nog in de bergen of tussen de rotsen.

Daarnaast hebben we Falco, een buitenkat uit het asiel, die zijn werk doet als muizenvanger. Sinds een jaar heb ik ook 2 konijnen, Smoske en Snip, ook uit het asiel. Zij mogen het gras een beetje kort houden.


Werkzaam in: