Paraveterinairen

Jessie van Verdegem

In 2012 ben ik afgestudeerd als dierenverzorger. Als kind was ik al gefascineerd door dieren en ben zelf ook opgegroeid met honden. Zelf heb ik 4 honden en een kat. De hondjes zijn chihuahua's en onze kat een Europees korthaar. We hebben ervoor gekozen om ze elk een bijpassende naam te geven. Zo hebben we Poika wat jongen betekend, Boo van monsters en co, Amira betekend prinses, Mallou is koe ( zij is wit met bruine vlekken) en onze miauwtch komt van team rocket van Pokémon.
In mijn vrije tijd doe ik aan judo. Ook ben ik creatief en maak ik allerhande spulletjes zoals zeepjes,... .
Ik heb voor dit werk gekozen omdat ik een grote dierenliefhebber ben en dus graag met dieren aan het werk ben. Ik hou van deze job omdat het zo afwisselend is. Iedere dag is anders, door de dag heen is het ook afwisselend zo heb je de ok, de dieren in opname die je aandacht verdienen, helpen met de dierenarts in de spreekkamer en de mensen ontvangen aan de balie.
Kortom een heel fijne job!

Werkzaam in: