Huisdieren ZorgPlan

 

Logo-HZP

Doet u mee met ons Huisdieren ZorgPlan?
Het Huisdieren ZorgPlan is een gezondheidsprogramma dat het mogelijk maakt de kosten van preventieve zorg voor uw huisdier over een heel jaar te spreiden. U betaalt maandelijks een vast bedrag. Daarvoor ontvangt uw huisdier onder andere vaccinaties, anti-parasitaire middelen, gezondheidschecks en deskundig advies.

Wat is het Huisdieren ZorgPlan?
Het Huisdieren ZorgPlan maakt het u gemakkelijk om het welzijn van uw huisdier te bewaken en veel geld te besparen! Door middel van automatische incasso wordt maandelijks een vast bedrag afgeschreven en kunt u, zonder aanvullende kosten, de producten uit het Huisdieren ZorgPlan ophalen in onze praktijk. Daarnaast krijgt u 10% korting op al onze andere producten en diensten. In het Huisdieren ZorgPlan zijn ook regelmatige gezondheidschecks opgenomen, zodat eventuele medische problemen in een vroeg stadium gesignaleerd of zelfs voorkomen kunnen worden. Sterkliniek Dierenartsen West-Brabant heeft een abonnement op maat gemaakt voor u.
Het Huisdieren ZorgPlan is geen verzekering. Indien gewenst kunt u voor de onvoorziene kosten tevens een verzekering afsluiten.

Wat biedt het Huisdieren ZorgPlan?

  • Algemeen gezondheidsonderzoek van uw huisdier, tweemaal per jaar
  • Jaarlijkse vaccinatie voor in Nederland
  • Behandeling tegen vlooien en teken
  • Ontwormingen
  • korting op microchip (indien nodig)
  • Gespreide betaling via maandelijkse afschrijving
  • 10% korting op al onze overige producten en diensten
  • Deze 10% korting geldt ook voor het voer dat u bij ons afneemt

Om de volledige plannen te bekijken, en om te bekijken wat uw voordeel is, klikt u op onderstaande links:

Kat

Konijnen

Kleine honden (tot 10 kg)

Middelgrote honden (10 tot 20 kg)

Grote honden (20 tot 40 kg)

Hele grote honden (40-56 kg)

Aanmelden voor het Huisdieren ZorgPlan
Aanmelden is eenvoudig. U vult de schriftelijke overeenkomst in en geeft die af in een van onze vestigingen. De eerste maandelijkse termijn betaalt u in de praktijk, daarna wordt het afgesproken bedrag maandelijks via de bank geïncasseerd. U sluit een Huisdieren ZorgPlan af voor één jaar, waarna het maandelijks opzegbaar is. U kunt voor vragen of verdere uitleg ook terecht bij de medewerkers van de praktijk: zij geven u graag alle informatie.