arrow_drop_up arrow_drop_down

Paraveterinairen

Femke Murre-de Buck

Ik ben woonachtig in het mooie Zeeuws-Vlaanderen. Hier kan ik genieten van de rust en de mooie natuur. Dit doe ik graag samen met mijn honden. Heerlijk wandelen door de polders of langs de zeedijk. Ook hebben we een paard, hier ga ik actief mee op wedstrijd met onze dochter. Ik hoef mezelf dus nooit te vervelen.
10 jaar geleden ben ik begonnen als assistente bij een dierenkliniek die zowel kleine huisdieren als paarden en runderen behandelt. Sinds september 2015 ben ik werkzaam bij Dierenkliniek de Ark.
Ik ben werkzaam als dierenartsassistente en daarin is erg veel variatie in het werk. U kunt bij mij terecht voor juniorconsulten en artroseconsulten. Ook ben ik veel bezig met het trimmen van dieren onder narcose. Indien u hier een afspraak voor wilt maken kunt u contact opnemen met de praktijk en vragen naar mij.

Werkzaam in: