Dierenartsen

Anne Kreb

In de zomer van 2007 ben ik afgestudeerd aan de universiteit in Gent. In 2009 ben ik, na een paar waarnemingen, begonnen bij Dierenkliniek de Ark. Tussen 2009 en 2010 ben ik gedurende een academiejaar terug naar de Faculteit Diergeneeskunde in Gent gegaan voor een roterend internship, waarbij ik me verder heb verdiept in alle vakgebieden die er zijn voor de gezelschapsdieren. Voorbeelden hiervan zijn: omgaan met allerlei spoedgevallen, chirurgie, medische beeldvorming, interne geneeskunde, microscopie enzovoorts. In 2010 ben ik met al deze extra kennis teruggekomen bij de Ark. Op de kliniek opereer ik het liefst. Verder houd ik me bezig met beeldvorming, zoals röntgenfoto's en echografie. Ik ben ook gediplomeerd om zogenaamde "Penn-HIP"-foto's te maken die de kwaliteit van de heupen bij honden al vanaf 16 weken leeftijd kunnen aantonen!
Sinds 1 januari 2022 is er voor mij een nieuwe tijd aangebroken: ik heb, samen met mijn collega Sofie, de vestiging in Terneuzen overgenomen! Aangezien ik hier in 2009 begonnen ben, ken ik veel baasjes al vele jaren en heb ik veel hondjes en katjes zien opgroeien en mogen helpen. Het is een geweldige uitdaging waar ik veel zin in heb en ik hoop dat wij nog vele jaren deze vestiging mogen helpen groeien en bloeien!

Mijn hobby's zijn hardlopen, naaien, lezen en reizen. Mijn man en ik hebben vroeger altijd gebackpackt maar met onze drie dochters blijven we voorlopig even in de buurt.