arrow_drop_up arrow_drop_down

Paraveterinairen

Alycia Poortvliet-Mors

Ik ben in 2011, op het Aeres Barneveld (voormalig Groenhorst College), afgestudeerd als Paraveterinair. Kort hierna kreeg ik mijn eerste baan bij een dierenartspraktijk. Sinds 2016 ben ik werkzaam bij Dierenkliniek de Ark.
Mijn interesses op werkgebied lopen behoorlijk uit een. Het liefst werk ik “achter”. Hiermee wordt het werk achter de schermen bedoeld. Bijvoorbeeld in de operatiekamer, in de opname, helpen bij medische beeldvorming of onderzoeken in het laboratorium. Om hier optimaal te kunnen werken, ga ik minimaal twee keer per jaar op cursus. Zo leer ik continu bij en blijf ik up-to-date.
Op dit moment kunnen klanten ook een afspraak bij mij maken voor een juniorconsult of een Huisdier&Zorgplan gezondheidscontrole. En ben ik in opleiding tot diabetesconsulente.
Thuis heb ik een hond, hij heet Jelle. Jelle is een Australische Kelpie reu en hij is mijn grootste hobby. Samen beoefenen wij de hondensport agility (behendigheid), proberen we 1 à 2 keer in de week te hardlopen en wandelen we vele kilometers per week. Ik ga een paar keer per jaar vrijwillig helpen op een zorgboerderij en verder spendeer ik mijn tijd bij de leukste oma van de wereld, familie, vrienden en als supporter bij Voetbal Vereniging Oostkapelle.

Werkzaam in: